Hotel Claudius**** - 97 szoba, melyek mindegyike légkondicionált, telefonnal, televízióval, minibárral felszerelt.

Vendégeink mondták

Vendégeink véleménye, vendégkönyvünk bejegyzései közül néhány.

"Minden elképzelésemet felülmúlták Szomathelyen. A hotel és az étterem személyzete teljeskörű és figyelmes szolgáltatást nyújtott, mindenki nagyon kedves és készséges volt. A szobánk és a fürdő kényelmes, tiszta és jól felszerelt, az általunk választott csomag bőséges és pazar volt. Köszönjük!"

- Csabanyi Csaba, Cegléd - 4 nap alapján (szallas.hu)


"Nagyon szórakoztató és ugyanakkor pihentető hetünk volt a kisfiammal. A szálloda kulturált, a szoba tiszta és ízlésesen berendezett. Remek, hogy van klíma. A reggeli bőséges és 10-ig lehet menni. A közeli tavon lehet vízibiciklizni és kacsákat-hattyúkat etetni. Van két fürdő és ott a kalandpark is ill. a közelben a bowling pálya. Picit macerás Bp.-ről az út, de biztosan jövünk még, mert összességében szuper a hely, ajánlom mindenkinek akár több hétre is!"

- Kovács Henriett, Budapest - 7 nap alapján (szallas.hu)


"A hotel személyzete és a szolgáltatásai is maximálisan eleget tettek az elvártaknak. A személyzet rendkívül segítőkész, kedves és figyelmes. Nagyon jól éreztem magam az itt tartózkodásom alatt. Ha a városban járok, mindenképpen csak itt fogok megszállni. Tökéletes hely a pihenésre, kikapcsolódásra."

- Kóbor Barbara, Várpalota - 2 nap alapján (szallas.hu)


"Udvarias recepciósok és éttermi dolgozók a reggelinél, tisztaság és szép fürdőszoba Közel van a színházhoz, nekünk az volt fontos."

- Debreczeni Zsuzsanna, Törökbálint - 4 nap alapján (szallas.hu)


"Normális méretű felújított szoba és fürdőszoba, tisztaság, megfelelő színvonalú berendezés. A reggeli bőséges volt, és jó ízű. Kamerázott parkoló. Legközelebb is itt fogok megszállni."

- Takácsné Zombori Katalin, Budapest - 5 nap alapján (szallas.hu)


Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak