Hotel Claudius**** - 97 szoba, melyek mindegyike légkondicionált, telefonnal, televízióval, minibárral felszerelt.

Bükfürdő

A fürdő gyakorlatilag a hazai – az 1920-as évektől kezdődő - kőolajkutató fúrásoknak köszönheti megszületését. 1957-ben a fúrásoknak köszönhetően 1282 méter mélyről hatalmas nagy nyomású vízoszlop tört a felszínre. A kutat rögtön a felfedezése után pár évre elzárták, később 1100 liter/ perc vízhozamra fojtották le. Az első medencét 1962 nyarán nyitották meg, ez a mai napig üzemel (5. számú medence).

A büki hévíz 1965 óta minősített gyógyvíz, a fürdőt 1973-ban nyilvánították gyógyfürdővé, 1979-ben országosan jelentős gyógyhellyé.

Napjainkban a második legnagyobb gyógyfürdőként tartják számon Magyarországon. Igazi komplexummá nőtte ki magát, 14 hektáron terül el és 27 különböző medencét foglal magába. Minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt az év minden napján.

Kiválóan alkalmas: meszesedés, porckopás, csontritkulás, lumbagó, krónikus ízületi gyulladás, köszvény, reuma, stb. kezelésére. Ellenjavallatok: súlyos szív-, és érrendszeri betegségek, Thrombozis, rosszindulatú daganatok, tuberkulózis, akut gyulladásos panaszok, terhesség.

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak